adult web cam chat rooms - Dermagic simplysiti online dating

coklat2 manja kira ada area pipi ..apa2 pun,kn cuba dl.kalau tak cuba tak tahu kan??Yang set Simply Siti tu aku sedekahkan pada adik aku yg no 2..Dengan produk Sri Mawar ni aku guna trial set je lah kulit normal.nampak kulit cam makin lembut mula2 tu..dalam 2 mggu aku perasan jeragat aku nampak makin gelap. jd aku direkemen kan pulak utk tambah scrub ,losyen rawatan n peeling.gunalah ikut arahan yg diberi...

dermagic simplysiti online dating-74dermagic simplysiti online dating-61dermagic simplysiti online dating-73

Bulan pertama hgga ke 3 tu mmg cantik lg la kulit.he3 ..seyess ni..bukan nak perasan.yah pakai bedak pun.tak share gambo.. Tapi produk ni buat muka aku lembabbb n tak tahan tu cam berminyak2..malam mmg aku tak leh pakai la.melekit tggl je la yg krim malam tu. Aku tanya adik aku..katanya ok Safi rania ni dengan dia..sampai sekarang dia setia ngan produk safi ni. Aku pun beli full set la.biasa.campur2 kang..jadi lain plak...far mmg ok.banyak2 produk yg aku guna,produk ni la penamat masalah jerawat selama tak naik jerawat..syukur far.jd pengguna setia lah produk Nutox ni..

Kusangka panas hgga ke petang,rupanya hujan di tengah hari..hu3..bulan2 berikutnya,produk ni cam dah mangli ngan kulit aku.lepas kawan tegur apasal kulit nmpk tak cam dl...jeragat n kusamm je..kui3.ingat aku je perasan.hari2 duk tilik cerminnn..hurmmmm.masuk bakul sampah lagi laaaa.sayang mahal2..cleaser tu aku buat mandian.ha3ni cam tak percaya dah nk try produk2 cam gitu. Aku tgk dia pakai Safi Balqis.n now rasa makin berumur ni kot,dia guna Safi diamond..tengok kulit dia mmg ok.cerahh n tak der sebijik pun jeragat...jelesssss.ngehh3. Tak cantik cam Fazura pun tak apa la..janji kulit ok skit..he3... Tapi cam yg aku cakap kat atas tadi la..payah nk hilang masalah jeragat aku ni..

Bila kengkawan tegur tang jeragat kat muke aku ni.blurrrrr.. Satu hari jalan2 kat Guardian,juru jual tu syorkan aku Simply Siti..emmmm.pun cair la bila dengar tang kelebihan Simply Siti ni..teknologi korea.aku tgk citer2 korea tu kulit dia orang mmg cantikkk.jelessnye aku..

Best jgk la Simply Siti beli semua set Dermagic tuh...

BB cream Simply Siti HD so far mmg the best lah setakat ni yg pernah aku Nutox bb cream tak best berminyak n tak tahan lm kat utk kulit org lain cantikk yg bb cream Simply Siti ni.berminyak.

Krim Dermagic tu pun ok.wangi n sejukk n mudah meresap.

Cuma cleaser tu.cleaser tu cepat bocor/cam cepat pecah.tahh,bekas palstik yg mcm mn kot tu kualitinya..he3.sayang satu2 produk ni regenya boleh tahan la jgkk.

Nak jadikan cerita.hari aku jalan2 kat Giant.lalu kat sebuah kiost tu,tanya ada tak produk utk hilangkan jeragat..ringannn je mulut aku ni masa tu aku dalam 2 bulan guna Simply siti dermagic tu...akak tu syorkan aku Produk Sri Mawar..katanya mmg bgs utk atasi jeragat pun teringat la pada rakan sekerja ku dl.dia pengguna produk Sri Mawar ni..kulit dia pun cair la ngan produk sri mawar ni... Masa tu jeragat aku n mmg ada la.terutama kat bahagian tak la teruk sangat.

kali la pulak nak cerita pasal skincare..perempuan ni kalau utk cantik,mmg sanggup berhabis kan??

sampai sekarang tak jumpa lagi skincare yg betul2 sesuai n berkesan utk masalah kulit aku macam2 produk guna.

Kulit aku ni dulu2 time muda remaja mmg la ada masalah jerawat,.biasa lah remaja kan..kulit nmpk cam kering,tapi bila tgh hari skit berminyak2, Tapi sejak umur makin beralih ni..jerawat cam malu la pulak nak naik.jeragat la pulakk.hurmmmmkalau nak citer bab produk yg dah aku guna.cam berjela2 lah.nak highligh skit tang produk yg aku penah guna lama lah.

195 Comments

  1. The fact that you are seeing this page indicates that the website you just visited is either experiencing problems, or is undergoing routine maintenance.

  2. Walden schmidt gosta tanto da casa do falecido que acaba comprando-a e Alan arranja uma maneira de continuar morando em Malibu. Leia mais » Two and a Half Men (em português: Dois Homens e Meio) é uma série de televisão estudianense de comédia.

  3. Thus, online chatters have no free service to find random people to make new friends.

  4. Nicknamed the Parakeets or the White and Blues, Espanyol play their football at the newly constructed Estadi Cornellà-El Prat, which seats 40,500 spectators which they moved in to at the start of the 2009-10 season.

  5. She started pulling her hair out around 15 months and she didn't laugh like my other children had.

  6. Schreffler also advises against usernames that might make you look like a show-off. When in doubt, Schreffler says: "Choose one or two key facts [about yourself], and insert them into your headline.

Comments are closed.